Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

"Education  is the most powerful weapon which you can use to change the World."

Nelson Mandela

Peppi-poni

Peppi-poni on Seed ry:n ensimmäinen suomalainen työntekijä.

Elokuussa 2012 saimme iloisen uutisen; Peppi-ponin emäntä, Mari, päätti luovuttaa Pepin yhdistyksemme ensimmäiseksi työntekijäksi. Peppi kerää tuloja koulutuksen tukemiseksi. Kerätyillä varoilla autetaan vähäosaisia nuoria saamaan parempi koulutus. Voit lukea lisää Pepistä täältä.

Juoksemalla Koulutusta Keniaan

Juoksemalla koulutusta Keniaan, on kampanja, jolla kerätään varoja Seed ry:n kohteisiin. Kaikki lahjoitetut varat menevät lyhentämättömänä lasten ja nuorten koulutuksen edistämiseen Keniassa. Voit seurata kampanjaa Facebookista

Koulutus kummi

Anna lapselle mahdollisuus tasokkaaseen opetukseen ja ryhdy koulutuskummiksi. Koulutuskummina voit tukea vähäosaisten lasten koulutusta kuukausittain haluamallasi summalle. Lue lisää koulutuskummiudesta tästä.

Kummilapset

Kauttamme voit saada oman kummilapsen Keniasta. Kummivanhempana tuet lastasi kuukausittain 25€ summalla. Jos haluat ryhtyä kummivanemmaksi, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@seed.fi.

Tapahtumia

Järjestämme Seed ry ystäville ja kannattajille Kenia - teemailtoja, jossa kerromme ajankohtaisia kuulumisia kohteistamme.

Kesäisin kutsumme ystäviä Seed piknikille, jossa aika kuluu mukavasti hyvässä seurassa kuulumisia vaihtaen ja pelaten.

Joulukuussa kokoonnumme yhdessä nauttimaan jouluglögiä ja kuulemaan uusimmat terveiset kohteista. Iltaa on siivittänyt korkeatasoiset musiikkiestykset

Ilmoitamme tapahtumistamme Seed:n Facebook sivuilla sekä Ajankohtaista - palstalla. Liittymällä Seed postituslistalle saat kutsun suoraan sähköpostiisi. Postituslistalle voi liittyä täältä.